Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

середу, 14 вересня 2011 р.

Я її виграла!!!

УРАА!! Я вперше виграла цукерочку, ще й яку солодку, від Мар'яни з блогом Мій ФотоСвіт!! Сьогодні нарешті пакуночок потрапив до мене і там були чудові тиснення, фірмові відрізи тканин від Мар'янки, трояндочки, абалдєнний бордюрний штамп та моооре півперлинок!!

Коли зайшла подивитись на результати, зовсім не розраховувала, бо стільки вже тих солодощів пройшло повз. Читаючи пост, вже думала, як буду вітати переможця, аж тут Random, №57 Valentynka!!!! Довго не могла повірити, перепитувала))

Також щедрий кондитер Мар'яна запросила мене стати дизайнером блогу "Завдання для душі". Аж не віриться, ніколи високо не оцінювала свої роботи, мені ще рости і рости.. Це велика честь, буду намагатись триматись на рівні!

Величезне дякую!!!!

11 коментарів:

  1. Вітаю з цукерочкою!!!!
    вона казкова, стільки там добра всякого)))))

    вітаю в статусі дизайнер блогу!!!!!!
    Творчого тобі натхення !!!

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю сонечко!!!! Дякую бі за пост! Ласкаво прошу в команду! Ти молодчинка!!!! І все в тебе буде так, як ти собі запланувала, цьомаю тебе ;)))

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую, дівчатка! Це так приємно відчувати підтримку!

    ВідповістиВидалити
  4. Клаааасна цукерочка!!! Валентинко, вітаю! Бажаю вигравати багато і часто!

    ВідповістиВидалити
  5. Вітаю!!! Дуже щедра цукерочка :)
    І вітаю з новою посадою :)

    ВідповістиВидалити
  6. Вітаю!!!!!!!!!!!
    Заходь за нагородкою http://ivankarab.blogspot.com/2011/09/blog-post_18.html

    ВідповістиВидалити
  7. Ура! І я за тебе рада! Це так приємно коли щось виграєш, а потім надихаєшся коли щось з виграного твориш))) Натхнення і нових відкриттів в роботах.

    ВідповістиВидалити
  8. вітаю, в тебе дуже красиві роботи і ти це заслуговуєш

    ВідповістиВидалити