Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

неділю, 16 жовтня 2011 р.

Романтично-теплий настрій!

Як я писала в попередньому пості, почала декупажити все, що погано лежить) Ось погано лежала звичайна свічка для лампадки. Та свічки завжди асоціюються для мене з романтичним вечором, приглушеним світлом, приємною музикою та коханою людиною поряд! Тому вирішила її облагородити. Дістала з пакетика новопридбану серветочку, згадала купу інформації з просторів інтернету, взяла ложку і пішла на кухню... нєєє.. не вечерю готувати, а творити) Ось шо з цього вийшло. Звичайно, не ідеально, та й не знаю як буде в користуванні. Думаю, потрібно свічку більшого діаметру, щоб середина вигоряла, а стінки залишались цілими. 

14 коментарів:

  1. я звичайно не знаток в декупажі, але як на мене то свійчка вийшла чудова))))
    бачу Оля сьогодні вас всіх "заразила" )))) :) :)

    ВідповістиВидалити
  2. ВАВ!!!!! Умнічка моя!! Їду до тебе на МК по декупажу на воску!

    ВідповістиВидалити
  3. мммм....який коліррр....красота)))

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, мої ПЧілки)) Я вам скажу, що дукепаж по воску (хоча в мене це не віск)) надзвичайно простий.. Процес зайняв буквально 5 хв, правда й свічка невеличка)

    ВідповістиВидалити
  5. ого!!! неймовірно красиво!!!! я поки не прочитала що це ти сама зробила, думала що все так і було ))) МОЛОДЧИНКА!!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Класно вийшло! Я теж про таке чула, але сама не пробувала. Це чудово, що є в кого повчитися! Молодчинка - Валентинка :))

    ВідповістиВидалити
  7. Просто неймовірно,справжня краса!!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Ну ти і метеор Валентинка!Таку красу натворила!!!Теж мрію свічку задекупажити до свят)))Якщо щось,то будеш мене консультувати)))

    ВідповістиВидалити
  9. Валічка, дуже гарно... по білому заздрю, що не знаю всіх тонкощів декупажу... із інструментів, маю лак кракелюр і кісточку... а і салфетку... ще щось треба???

    ВідповістиВидалити
  10. Дуже мені подобаються твої роботи. Чесно. А свічка чудова. А ти зверху її ще покривала лаком? поділись секретом як робити таке красу?

    ВідповістиВидалити
  11. Mary_lviv, дякую! Ні, лаком не покривала. Технологія надзвичайно проста, колись читала про це, тільки не пам'ятаю де. Поки 'секрету' не відкрию, прибережу для слідуючого МК в ЗДД!

    ВідповістиВидалити