Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

неділю, 16 жовтня 2011 р.

Ох.. і надекупажилась я сьогодні))

Я повна вражень і натхнення після МК по декупажу Ольги, майстрині з Рівного, шо задля нас приїхала до Львова! А нас було не багато, не мало - чотирнадцять рукодільниць. Давно вже заглядалась на цю техніку, та ніяк не наважувалась. Ось сьогодні під "чутким руководством" Ольги ми створили з непримітних керамічних горшичків чарівні новорічні дзвоники!! Це мій новорічно-різдвяний декор!

Детальний фотозвіт ви можете переглянути у блогах Мар'янки та Нусі. Озброївшись інформацією та серветками) буду декупажити все, що не так лежить))

Велике дякую Олі за МК та Наталі за організацію такої пізнавальної приємної зустрічі!

10 коментарів:

  1. Дякую тобі за чудове спілкування!!! Класний у тебе дзвіночок вийшов, не дарма ти так там над ним працювала усердно ;))))

    ВідповістиВидалити
  2. а тобі дякую за те що ти є така як ти є))))))))))кльовий дзвіночок у тебе получився)))А як ти його творила-я спостерігала самолічно і дула навіть на те добро;)))

    ВідповістиВидалити
  3. гарнюнький дзвіночок!!!! дуже вдала перша проба! :)

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже гарний дзвіночок,Ви всі молодчинки!!!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Сплюнули... :)) Але того, що "не так лежить", ще лишилося багато? Вистачить на найближчий час? Твій дзвоник, на відміну від майже усіх - без глітера, але він такий стильний!- я навіть заздрю :)) Успіхів, дякую, що прийшла і подарувала мені і всім гарний настрій і свою чарівну усмішку!

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую! Від тебе, Оля, це надзвичайно приємно чути!

    ВідповістиВидалити
  7. І меін твій дзвіночок сподобався... дуже-дуже))) Молодчика!! Гарно постаралася, потрудилася і результат суперови!!! Так, тримати! Я вже сама декупажити хочууу!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Canadiya, кракелюр для початку то й не потрібен, головне водорозчинна або акрилова фарба для грунтування основи, серветки, фарби акрилові для вирівнювання фону та лак на водній основі. Решта - декор для покращення ефекту - контури, 3Д-лак, глітери...

    Дівчата-декупажниці, якщо щось не так, виправіть))

    ВідповістиВидалити
  9. Ну ти вже профі! Кракелюр - це на початку не така вже необхідна річ. Головне - водорозчинні лак і фарби. І тоді можна сотворити ТАКЕЕЕЕ....... :))

    ВідповістиВидалити