Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

середу, 26 жовтня 2011 р.

Перший МК. Витинанка.

Сьогодні була моя черга публікувати МК у блозі "Завдання для душі". Довго перебирала в голові тему, та в майже останній момент (позавчора) вирішила. що це буде витинанка. Я не вважаю себе майстром у цій справі, та деякого досвіду, шляхом спроб та помилок, набралась. Тому радо ділюсь.
Довго вибирала шаблон, пробувала сама створити, та бракує досвіду. Враховуючи, що більшість майтринь розпочали новорічний марафон, обрала симпатичну ялиночку. В результаті витинанкою я задоволена, та все ніяк не могла оформити її в листівку, як задумувала. Робила все вчора пізно ввечері і вийшло щось отаке))


Щоб не дублювати весь МК ( а там бааагато бУкаффф..) даю посилання Витинанка. МК. Якщо виникнуть додаткові запитання, радо відповім усім.

П.С. Дякую, що читаєте!

9 коментарів:

  1. Я вже "з"їла" ялиночку, дуже вдячна!!!

    ВідповістиВидалити
  2. дякую за МК! Прочитала усі ті букви))) і картинки подивилась)))) Висновок:треба мати багато терпіння, бо з першого разу така краса точно не вийде ;)
    Ялиночка і листівка дуже гарні!

    ВідповістиВидалити
  3. Гарна листівка, робота теж гарна!
    П.С. питання щодо ножа:1)назва;2)вартість;3) на скільки вистачає? :)
    Дяку..:)

    ВідповістиВидалити
  4. Сам ніж - металевий, називають його "цанговий ніж", ціна від 35 грн приблизно. Леза купую в магазині "Центр Паперу у Львові упаковка 5 шт приблизно 15-20 грн, але давно вже не купляла, а сам ніж колись давно позичила в коханого, він зрозумів, шо треба купити собі новий)). Одного леза хватиє мінімум на дві витинанки, але все залежить від товщини паперу, складності витинанки і підложки, бо на фанері чи склі леза тупляться швидже, я використовую плотний картон.
    Є цілі набори з різними лезами як тут http://www.modeli.com.ua/ua/product_info.php?products_id=6731
    Для початку можна обрати простий шаблон без завитків та спробувати звичайним канц. ножем, просто відламати старе лезо до нового з гострим кінцем і використати простий ксероксний папір.

    ВідповістиВидалити
  5. Чудовий МК,гарне виконання.Візьму на замітку,може колись спробую)))Бо така робота акуратна і точна мені не дуже піддається)))

    ВідповістиВидалити
  6. Красиво получилось. Спасибо за МК!

    ВідповістиВидалити
  7. Валюш, якраз в мене канц.ножем погано виходить. Він не годиться для гарних візерунків. :) Дякую за відповідь.

    ВідповістиВидалити
  8. Я не знаю чи спробую...бо маю руки-крюки...А ти МОЛОДЧИНА!!!!

    ВідповістиВидалити