Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

понеділок, 7 листопада 2011 р.

Мозаїка

На вихідних я з коханим іздили до його батьків. Він допомагав по господарці, а так як я була застуджена і допомоги з мене ніякої, завбачливо взяла з собою деякі матеріали для творчості)
Спочатку задекупажила дзвіночок (покажу пізніше) і задекорувала баночку яєчною мозаїкою. Марудна це справа, та ефект мені подобається. розфарбовувати та додатково декорувати не хотілось. Залишила в "первозданном виде", лише покрила кількома шарами лаку, щоб можна було спокійно використовувати в побуті.

7 коментарів:

  1. Дуже гарна баночка вийшла! Мені подобається ;)

    ВідповістиВидалити
  2. похожа на керамику. интересно выглядит. я тоже давно хочу так попробовать сделать.А чем ты клеила?

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую! Спочатку грунтувала основу водоемульсійною фарбою, по трошки не надто тонким шаром мазала ПВА (але банку після фарби полакувала, бо шар тонкий. а клей її розмочить) і шматками клеїла скарлупу. Коли підсохло, лакувала акриловим водорозчинним лаком.

    ВідповістиВидалити
  4. Кльово!Ти молодчина,що не сидиш без діла)))Не хворій)))

    ВідповістиВидалити
  5. Прикольно, хоч і маружно, погоджуюсь :)) Але якщо наверх наклеїти серветочку... Може бути теж гарний ефект! Де дзвіночок, в студію!

    ВідповістиВидалити
  6. Оля, дякую! Постараюсь сьогодні, ніяк гарно бантик не можу причепити))

    А одну кришечку з мозаїкою, ту що мала на МК, обклеїла серсеточкою, теж класно, та взяла фон в дрібну квіточку, трошки загубилась мозаїка, та на дотик класно))

    ВідповістиВидалити
  7. ой, як оригінально вийшло!! ніколи б не додумалась )))

    ВідповістиВидалити