Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

суботу, 17 грудня 2011 р.

Кавове натхнення..

Привіт усім, хто мене читає)

Я закохалась в тільд... І вирішила спробувати себе ше й в цій техніці, тим більше є на те причина: на свою голову пообіцяла подрузі пошити ляльку-пакетницю. Одназу братись за таку маштабну роботу побоялась. то ж почала з малого -  показую щойно закінчені тільдо-сердечка та малесенького ведмедика) Його ріст 13 см. Ще в планах пошити дракончика і відправити в подорож до Італії в якості подарунку до нового 2013  року для сестри. То ж мої 'шедеври' ще попереду) 

Ведмедик стане подарунком на Св.Миколая Коханому. Всередину, зі сторони спинки, вшила магнітик, так його можна буде прикріпити на робочому місці. Сердечка, швидше всього, завтра відправляться як додаток до подарунка дівчинці-школярці. Все шила ручками і голкою із флісу.

Також  прийму участь у "Кавовій палітрі" від Творчої майстерні "Makki". Ці відтінки мої улюблені, тому не могла пройти повз. Надіюсь, дотрималась усіх вимог завдання.

8 коментарів:

  1. Дууууже милий ведмедик і сердечка класні, гарно вийшло, удачі в конкурсі!!!

    ВідповістиВидалити
  2. який малесенький милесенький!!!! Молодець, що опановуєш щось нове!!! Так тримати! Чекаю пакетницю (зайчика, сонька, тільдопринцесу,овечку, слоника...) ;)

    ВідповістиВидалити
  3. Яка ти молодчинка :))) Ведмедик такий гарненький, так і хочеться пощупати :)))

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже гарно) Молодець! А ведмедика можна і на холодильник раз він на магніті) Гарно придумада) Молодець!

    ВідповістиВидалити
  5. Ой, а я вчора писала коментах... а сьогодні його не бачу... Валентинка,гарний ведмедик і сердечка суперові) А, те що ведмедик із магнітом, це взаглі класна ідея) Можна і як магніт на холодильник)))Молодець!

    ВідповістиВидалити
  6. Валюш, вітаю з початком, з шикарним початком!!!
    чудова задумка з магнітом!!!
    а ще це все кавове...я собі уявляю ЯК ця краса пахне!!

    ВідповістиВидалити
  7. Очень красиво!!!Спасибо за участие в задании творческой мастерской "Makki"

    ВідповістиВидалити