Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

четвер, 29 грудня 2011 р.

Декупаж свічки. МК.

Привіт, мої ПЧілки! Ось мій обіцяний МК по декупажу свічки. Чекав він свого часу для публікації у блозі "Завдання для душі".


Це дуже просто і не вимагає особливих навичок.


Мама просила мене "облагородити" Стрітенську свічку, на якій позлазила фарба. ЇЇ я почистила рідиною для зняття лаку та відрузала лишнє.




Вибрала серветку з ангелятками, та зняла два нижні шари. Одну сторону по висоті, з якої буду починати, трішки обірвала, щоб не було різкого переходу.




Змінюємо локацію на кухню) Озброївшись ложкою, нагріваємо її над вогнем та починаємо водити по серветці. Парафін топиться та простуває черз тонкий шар серветки, приклеюючи її.


Тут добре видно ділянку з уже приклеєною серветкою.



Коли вся поверхня "заклеєна", залишки акуратно обриваємо та загладжуємо. Шоб добре захистити малюнок, я ше раз проходжу всю поверхню гарячою ложкою для більш товстого шару парафіну. Поверхня буде не рівною, я трішки вирівняла наждачним папером "нульовкою" та відполірувала м'якою серветкою для блиску. Лакувати все це не потрібно, але можна трішки розмалювати акриловими фарбами, контурами та додати стрічку.
В результаті отримуємо ориганільну свічку, якої не буде нівкого!

Дякую, що дочитали. Надіюсь, МК стане у пригоді.

З наступаючим Новим Роком!

6 коментарів: