Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

пʼятницю, 30 вересня 2011 р.

На сон грядущий))



Завтра мій брат з дружиною йдуть на весілля і замовили в мене конверт для грошей. Шось туго йшов в мене творчий процес.. Хотіла спати) Вийшло щось таке...  Спочатку планувалось шось ніжне, але витягла цей червоний папір з золотим візерунком "Троянди" і вирішила використати новий і перший дирокол, народилось таке чудо) Може не зовсім весільне.. але є що є))

вівторок, 20 вересня 2011 р.

Ціла купа нагород!



Дві чудові дівчини-майстрині вручили мені дві нагородки)

Першу нагородка від Шуні з блогом Мастерская радости я отримую уже вдруге! Другу нагородку я тримала одразу від двох майстринь Шуні та Іванки з блогом Мистецтво і розвага!. Дякую, дівчатка, це так приємно щось отримувати, хоч і віртуально) Це означає, що я не залишилась непоміченою)

середу, 14 вересня 2011 р.

Я її виграла!!!

УРАА!! Я вперше виграла цукерочку, ще й яку солодку, від Мар'яни з блогом Мій ФотоСвіт!! Сьогодні нарешті пакуночок потрапив до мене і там були чудові тиснення, фірмові відрізи тканин від Мар'янки, трояндочки, абалдєнний бордюрний штамп та моооре півперлинок!!

Коли зайшла подивитись на результати, зовсім не розраховувала, бо стільки вже тих солодощів пройшло повз. Читаючи пост, вже думала, як буду вітати переможця, аж тут Random, №57 Valentynka!!!! Довго не могла повірити, перепитувала))

Також щедрий кондитер Мар'яна запросила мене стати дизайнером блогу "Завдання для душі". Аж не віриться, ніколи високо не оцінювала свої роботи, мені ще рости і рости.. Це велика честь, буду намагатись триматись на рівні!

Величезне дякую!!!!

Скрап-закупка!


Блог ~Вдохновение~ розігрує класну цукерку - набір паперу Tim Holtz (36 аркушів 30*30см). Для цього потрібно лише повідомити про блог  "Скрап-закупка". Скрап-закупка, це величезна СП з гарним вибором наборів скраппаперу "до вибору, до кольору")

Я ще ніколи не користувалась справжнім скраппапером. Якщо пощастить - це буде перший досвід! 

неділю, 11 вересня 2011 р.

Дама в капелюшку

Давно збиралась зробити цю листівку і нарешті закінчила "довгобуд") Допоміг мені в цьому новий штампик.

Листівку я присвячую прекрасній майстрині та молодій мамі двох дівчаток Маринці з блогу Корисні дрібнички своїми руками, яка нешодавно відсвяткувала своє ДН.

Також з цією роботою прийму участь у завданні Маринки та її магазинчику "Мої дрібнички".



Нахнення подіями і завданням блогу Завдання для душі " На крилах творчості", описаних в попередньому пості, в мене народилась ось така маленька листівочка..
Також тут використала шаблон-метелик від Зроби Сам(А).

Я повертаюсь)

Усім привіт! Давненько вже нічого нового не робила, творча криза. Навіть думала взагалі покинути цю справу. Та в п'ятницю я стала переможницею у цукерці від Мар'яни з блогу Мій ФотоСвіт і плюс до солоденького мене було запрошено дизайнером блогу Завдання для душі. Тому я вирішила повернутись) І ось моя перша робота для цього блогу по завданню " На крилах творчості". Шаблон витинанки колись давно зхомячила у всій архів із Страни Мастеров.

Вибачайте за якіть фото, ніяк не могла налаштувати фотоапарат та й освітлення бажає бути кращим)

четвер, 8 вересня 2011 р.

Цукор з перцем? Халявка від Зроби Сам(А)!

Блог Зроби Сам(А)! спільно із однойменним інтернет магазином пропонують нашій увазі розіграш фантастичної халявки!!!

Увага!!! Це можливість виграти ПОВНУ (так-так! повнісіньку!) колекцію товарів Sugar & Spice від Dovecraft!

Детальну інформацію та умови розіграшу можна знайти тут..