Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

середу, 26 жовтня 2011 р.

Перший МК. Витинанка.

Сьогодні була моя черга публікувати МК у блозі "Завдання для душі". Довго перебирала в голові тему, та в майже останній момент (позавчора) вирішила. що це буде витинанка. Я не вважаю себе майстром у цій справі, та деякого досвіду, шляхом спроб та помилок, набралась. Тому радо ділюсь.
Довго вибирала шаблон, пробувала сама створити, та бракує досвіду. Враховуючи, що більшість майтринь розпочали новорічний марафон, обрала симпатичну ялиночку. В результаті витинанкою я задоволена, та все ніяк не могла оформити її в листівку, як задумувала. Робила все вчора пізно ввечері і вийшло щось отаке))


Щоб не дублювати весь МК ( а там бааагато бУкаффф..) даю посилання Витинанка. МК. Якщо виникнуть додаткові запитання, радо відповім усім.

П.С. Дякую, що читаєте!

неділю, 16 жовтня 2011 р.

Романтично-теплий настрій!

Як я писала в попередньому пості, почала декупажити все, що погано лежить) Ось погано лежала звичайна свічка для лампадки. Та свічки завжди асоціюються для мене з романтичним вечором, приглушеним світлом, приємною музикою та коханою людиною поряд! Тому вирішила її облагородити. Дістала з пакетика новопридбану серветочку, згадала купу інформації з просторів інтернету, взяла ложку і пішла на кухню... нєєє.. не вечерю готувати, а творити) Ось шо з цього вийшло. Звичайно, не ідеально, та й не знаю як буде в користуванні. Думаю, потрібно свічку більшого діаметру, щоб середина вигоряла, а стінки залишались цілими. 

Ох.. і надекупажилась я сьогодні))

Я повна вражень і натхнення після МК по декупажу Ольги, майстрині з Рівного, шо задля нас приїхала до Львова! А нас було не багато, не мало - чотирнадцять рукодільниць. Давно вже заглядалась на цю техніку, та ніяк не наважувалась. Ось сьогодні під "чутким руководством" Ольги ми створили з непримітних керамічних горшичків чарівні новорічні дзвоники!! Це мій новорічно-різдвяний декор!

Детальний фотозвіт ви можете переглянути у блогах Мар'янки та Нусі. Озброївшись інформацією та серветками) буду декупажити все, що не так лежить))

Велике дякую Олі за МК та Наталі за організацію такої пізнавальної приємної зустрічі!

суботу, 15 жовтня 2011 р.

Ніжність..

Довго думала, як задекорувати цю витинанку, та вирішила, що вона довершена і не потребує декору). А ви як думаєте?

Раніше робила дві схожі листівки, серію назвала "Ніжність.."

Перша була зроблена спеціально до дня народження коліжанки і співробітниці. Замість привітання я вписала туди вірш, який підходить і до цієї "Дами в капелюшку":

Поле білосніжних лілій!

Одна чудова майстриня нагородила мене такою ж чудовою нагородкою! Знайомтесь, це моя теска Пташечка - Валентинка із блогом Закутки душі моєї...

Правила отримання нагородки незвичайно стандартні)) Цитую:
1. Подякувати дарувальникові нагороди.
2. Розмістити посилання на блог особи, яка назначила нагороду.
3. Розташувати у 
своєму блозі логотип нагороди.
4. Призначити нагороду 10 блогам і додати посилання на них.
5. Відправити коментарі номінантам про їх нагородження.
6. Написати 7 фактів про себе.


понеділок, 3 жовтня 2011 р.

Такі милі ведмедики Тедді


В блозі "Завдання для душі" стартувало нове завдання "Такі милі ведмедики Тедді". Основним елементом роботи повинні бути саме ці милі сіренькі ведмедики. Зарошую усіх бажаючих приймати участь. Переможця чекає подарунок від автора блогу!

Коли я побачила цю картинку, зразу знала, як буде виглядати кінцевий результат, яким я залишилась задоволена, хоча вона й досить проста.