Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

неділю, 29 січня 2012 р.

Ювілей

Щось рідко я тепер берусь до скрапу.. та замовили терміново листівку на 60-річчя. Довго крутила різні папірці, та як завджи в результаті вийшло зовсім не схоже на задумане)) Результатом я задоволена.. на 90%.. ще б фото сдалось.. Стала в пригоді бісерна квіточка від Наді Canadiya, спочатку хотілось чогось червоного, пробувала скрутити схожу квітоку, але нічого з того не вийшло) Надя - вимагаю МК!! :)

10 коментарів:

  1. Валічка, листівка дуже гарна) Мені дуже сподобалася) А, про МК, то ти мене не сміши) Бо то я просто сиділа і крутила бісер, і ось така квіточка у мене получилася) Хотіла, щоб було схоже не троянду) Тому, навіть не знаю, як так получилося)

    ВідповістиВидалити
  2. Листівка гарна:),все в ній гармонійно)))!

    ВідповістиВидалити
  3. Цікава ідея з бісерною квіточкою.Скільки блогів,всюди щось новеньке.)

    ВідповістиВидалити
  4. листівка получилась дуже гарна і стримана!!! :) і квіточка тут мило
    "розцвіла" :)

    ВідповістиВидалити
  5. Гарнесенька відкриточка, все стримано, стильно і квіточка чудова!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Гарно "скрутилися" папірці, і квіточка в самий раз :) Молодці, дівчата! Отож - крути, крути - та й шось викрутиш! Гоп за вас.

    ВідповістиВидалити
  7. папірці вдало так скрутились ))) спокійна вийшла листівочка і ті кольори дуже теплі,і чудово підходять для такої події )))
    не пропадай!!

    ВідповістиВидалити
  8. Суперрр!Мені така візуальна обманка вийшла...так ,ніби позаду десь вдалечині якийсь пейзаж....і чітко на першому плані вітання і розочка...просто 3Д листівка якась)))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А й дійсно якшо пристально подивитись, то такий собі 3Д ефект, навіть не зауважила)) Дякую!

      Видалити