Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

вівторок, 3 січня 2012 р.

Потрібна порада

Я захопилась іграшками тільда. Вже використала півтора-два метри тонкого синтепону, потрібно купляти. Та турбує мене питання що для даного використання краще підходить, що дешевше і де можна у Львові купити щоб не замовляти: синтепон (на метраж чи набивний) синтепух чи холофайбер??

Буду дуже вдячна за підказки і невдовзі похвастаю своїми, більш маштабними за сердечка та пташок, роботами)

6 коментарів:

  1. Я теж ними захопилась,вже думаю замовляти різні тканинки:).Свої ляльки я набивала синтепоном,але вони не дуже гарного вигляду "целюлітні",тому купила холофайбер з ним вони по-перше легші,по-друге мають гарний вигляд:).Холофайбер я купувала в Аграфці 100гр-9грн.Ти маєш сама вибирати,що тобі вигідніше та більше подобається,усі наші захоплення(скрапбукінг,декупаж,тільди)не є дешевим задоволенням:),тому вибір за тобою. Можеш першу ляльку,чи зайця зробити з синтепону,спробувати як вийде:),я зробила дві ляльки та зайця,побачила свої помилки та недоліки,тепер збираюсь все купувати щоб створити тільду по "всіх правилах". Ну і понаписувала:))),вибачаюсь! Успіху!!!

    ВідповістиВидалити
  2. На жаль, нічого толком порадити не можу :)) Звиняйте.

    ВідповістиВидалити
  3. Валентинко, підходить все з перерахованого, але найдешевше мабуть синтепон. Особисто я користуюсь ним, купую на метраж, коштує 18-20 грн/метр.

    ВідповістиВидалити
  4. хм..написала а коментар пропав (((
    пишу ще раз )
    я холофайбер купувала в Аграфці, правда за 100гр платила 8 грн, і там є і менші розфасовки
    а синтепон Нуся знайю купувала в магазині на початку Городоцької, там такий радянський магазин ще )) я розпитаю в неї точніше і напишу тобі ;)

    ВідповістиВидалити
  5. Валентинка, у нас в Одессе холлофайбер стоит 25гр за 5оогр, то есть за 100гр =5гр, это в интернет-магазине"Милые штучки". Возможно есть что-то такое во Львове..:)
    Если пересылкой,то лучше скидываться с девочками, т.к. пересылка 13-14гр за 2кг, в Милых штучках только от 5оо гривен бесплатно, не очень удобно.
    Может материал поискать дешевле?, все равно будет по интернету выгоднее.
    Либо есть скрап-девченки, что ездят Львов-Одесса? тогда могу купить и передать с ними :)))
    я не владелица, просто покупаю там, есть скидка 2%
    тоже занимаюсь скрапом :))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  6. Дівчатка, дякую за допомогу! Поки коханий купив півтора метри синтепону, а холофайбер вирішила пошукати в магазинах, де продають мебельні тканини. Та це все після свят.

    ВідповістиВидалити