Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

суботу, 10 березня 2012 р.

СП тряпієнси. Етап 2 та 3.

 Ну ось нарешті я добралась до своєї балерити та швейної машинки. Та всі терміни СП я прогавила. але всіма силами намагаюсь завершити почате. То ж в другому етапі потрібно було одягнути нижню білизну та наростити коси.. я лише одягнула комбідрес.


Не можу визначитись на рахунок кольору волосся, може допоможете??


Третій етап - одяг.. пошила плаття та вишила його бісером. Залишилсь саме страшне: оформити зачіску, намалювати обличчя (а наша голова розміром з металеву гривню) і взути (буду малювати пуанти фарбами)..




Не прощаюсь..

9 коментарів:

  1. догониш обов"язково весь процес!! а зараз вже красота виходить...уявляю що буде коли ти закінчиш! дуже гарно і акуратно все )))
    а волосся мені подобається те що посередині )))

    ВідповістиВидалити
  2. Краса неймовірна, мені до вподоби світліше волоссячко, але це твій витвір тобі вирішувати, молодчинка!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Великолепное платье!!! Цвет потрясающий! А волосы, мне кажется, лучше те, что посветлее. Заходите и ко мне в гости посмотреть на мою готовую куколку) http://inlovewithhobby.blogspot.com/2012/03/blog-post_10.html

    ВідповістиВидалити
  4. Яка красуня виходить! Платтячко таке гарне,та ще й з бісером:)). Молодчинка!!!

    ВідповістиВидалити
  5. класна така балерина в тебе виходить!
    Я б вибрала те світліше волосся ;)

    ВідповістиВидалити
  6. Так гарно і так мило !
    Продумано до дрібничок.Супер! :)

    ВідповістиВидалити
  7. Ваау, какая чудесная балерина получается, безумно красивый цвет наряда, сочный, вкусный, яркий, необычный! Валенька, совсем же чуууточку осталось - пуанты, личико и причёска, уверена что всё это ты сделаешь даже меньше чем за 2 часа, верю в тебя! Ты молодец!
    Волосы мне нравятся те что посветлей, золотистые такие...ммм))

    ВідповістиВидалити
  8. Чудова балеринка виходить, платтячко дуууже гарне, ще й дизайнерське, розшите бісером ))) молодчина! я теж за світліше волоссячко ;)

    ВідповістиВидалити
  9. Класно вийшло, дійсно... мені теж світліше волосся імпонує.

    ВідповістиВидалити