Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

четвер, 1 березня 2012 р.

і знову ведмедики.. для найменших

Потрібна ваша порада!
Ось по цьому МК пробувала зробити дитячу забавку на замовлення знайомої у якої подруга народила дівчинку))




Ведмедики пошила, стрічку з гумкою також, та, коли пришила їх до стрічки. виявилось, шо рівно вони не тримаються, а нахиляються головками до переду, ніжками до заду.. тобто перехиляється сама стрічка під вагою.. На фото вони просто прищеплені булавками. Не знаю як вирішити цю проблему(( Хоча, як мені підказали, для дитини, якщо вона лежить,так буде добре ї вона буде бачити личка ведмедиків, а не тільки ніжки)

12 коментарів:

  1. Такі класні:))) Думаю знайома і її подруга будуть у захваті:)))

    ВідповістиВидалити
  2. Тобі влучно підказали. Може на майбутнє-якщо буде необхідність їх бачити у вертикальному положенні, становище поправить те,що гумку трохи нижче кріпити-по таліі...Я зрозуміло пояснила?)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Зрозуміло.. але, якщо кріпити по талії, то вони ще більше перехиляються.. наче лелять) більш-менш вертикально тримаються зіба як за вуха кріпити))

      Видалити
  3. Замовниця хотіла просто цитую "хочеться шоб вона це причепила десь для декору і всім показувала"))
    Тому ще є варіант дати їх в руки маленькі рожеві сердечка і буде така сабі гірлянда, аку можна причетипи десь на шафу чи на стіну.. якось так)

    Тай, якшо чесно, боюсь щоб немовля його тягало. наче б міцно все, пришила.. але.. ніколи ще для таких манюнь нічого не робила)

    ВідповістиВидалити
  4. ВАВ!!!! КРАСА ЯКА!!! Ну ти вже супер швачка!!!! УМНІЧКА одним словом!!

    ВідповістиВидалити
  5. Які ж вони зворушливі...ти молодчинка! Гарненькі ведмедики!

    ВідповістиВидалити
  6. Класнючі і милі! Але, дійсно, спочатку б вияснити їхню функцію... Як на дитятком вішати - то може й добре, що перехиляються... Але ж не буде подарунок даруватися з умовою - тільки повісь їх там-то і там-то :)) Треба якийсь унівверсальний варіант шукати... Я в тебе вірю ! :)

    ВідповістиВидалити
  7. ти за вушка прічими може,нє?тоді рівно висітимуть...не знаю...
    А так-ВАУ!
    Валічка,ти така вумнічка.Мені дуже подобажться твоя завзятість)))Краса ті ведмедики))моя мала аж прилипла до монітору зараз

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую!
      За вушка можна було б, якби вони тримались на шнурку-резинці.. щойно додумалась)) пришила так як на фото, замовницю попередила.. а там видно буде, попереджала, шо це перший блін) Тільки ше вушка вдосконалила.. шкода шо не маю чим сфоткати знову.. зараз мають забирати.

      Видалити
  8. яка класна ведмежа компанія!!!! Не знаю, як їх там вішати збираються - у будь-якому разі вони даруватимуть посмішку і позитивні емоції! ;) Для дитини справді краще, щоб видно було їх гарненькі мордочки)) А як краще для мами - самі вирішать ))) Ти своє завдання виконала, і виконала,як на мене, на "відмінно"!!!! Так тримати!

    ВідповістиВидалити
  9. Валюш, я думаю не головне як вони будуть причіплені, я на це навіть не звернула увагу ))) вони просто фантастичні!!!! Чудо - ведмедики!!!! МОЛОДЧИНОЧКА!!!!

    ВідповістиВидалити