Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

середу, 14 березня 2012 р.

МК.Основа для листівки з тисненною рамкою) + листівки з вишивкою.

Привіт! Сьогодні пропоную вашій увазі МК по виготовленню основи для листівки з тисненною рамкою для блогу Завдання для душі. Ідея не зовсім моя.. колись схоже зустрічала на якомусь корейсько-японському.. східному сайті.

Для фігурних рамок я роздрукувала шаблон та наклеїла на картон. Карток краще брати тої ж товщини, шо й основа листівки. Прямокутну рамку малювала одразу на картоні. Шаблони кріплю до основи за допомогою маленьких шматочків двостороннього скотчу попередньо замацавши його пальцями)) щоб він тільки трішки причепився до основи. Моя робота потребувала віконце, яке я вирізала перед тисненням.


Із зворотньої сторони обводжу його інструментом для тиснення, можна просто ручкою без чорнила. В результаті отримуємо витиснену рамочку.


Така основа чудово підійде для мінімалістичних листівок в стилі  Clean&SimpleЦю техніку використала при виготовленні цьогорічних валентинок та листівки по діючому завданні "Сакура" від ЗДД, запрошую до участі.
 Додавши висічене віконце та імітацію шва, я оформила вишиті мамою, на моє прохання, мініатюри .



Вишивку із розвороту закріпила  парером тої ж товшини, що й основа. В результаті немає потовщення від тканини і лишнього об'єму.


Дякую, що читаєте! Надіюсь, дана інформація буде для Вас корисною!

Ваша Валентинка ♥

6 коментарів:

  1. ОЙ,ЯКА Ж ТИ МОЛОДЕЦЬ!Я вже давно маю в закладках цей МК від улюбленої мною майстрині японки,яка живе в Америці,правда))))Але мені її аккуратності не хватає.А тобі вдалось!Молодець!Дуже гарно!Вишивка в рамочці-взагалі БОМБОВА красота)Мамі-респект.

    ВідповістиВидалити
  2. Молодець! Акуратно і гарно. А ще мені дуже сподобалось твоє вирішення скетчу(чи то завдання:)) по сакурі. Молодець ще тисячу разів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Сакура - це палітра з завданням.. приєднуйся до участі!!

      Видалити
  3. Валентинка, дякую! Дуже все гарно та акуратно!

    ВідповістиВидалити
  4. Валюшка, дякую!!!! ідея просто чудова!! Молодчинка!

    ВідповістиВидалити
  5. Ой,як гарно!І шов без нитки класно дивиться.:)
    Дякую!!!

    ВідповістиВидалити