Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

пʼятницю, 13 квітня 2012 р.

Нове життя стомлених часом..

Давно мені муляли очі стомлені від часу ножі з підставкою. Спочатку хотіла задекупажити, але коли пошкурила, стало шкода замальовувати гарне дерево. Шоб підкреслити цю красу та природність, стала в пригоді моя улюблена мозаїка із яєчної шкарлупи) 

На цих фото ДО підставка, яку вже почала шкурити, та ножі.



Фото ПІСЛЯ чаклування))





До компанії ще в планах салфетниця..

8 коментарів:

  1. Чудова ідея надати нове життя полюбившимся речам, класно виглядає, а можна було її задекупажити, було б класно, хоча і так все суперово)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Спочатку планувала задекупажити, але як пошкурила, шкода стало закривати гарну фактуру дерева. Та й в даному варіанті більше вписується до кухні, маю баночки для сипучих скляні з дерев'яними кришками, ложки-лопатки дерев'яні.. та й ножі було б складно задекупажити..

      Видалити
  2. Нічого собі,яка разюча різниця!І в мене є така штукенція,яку я вже сховала,бо вигляду не має,а викинути шкода)))

    ВідповістиВидалити
  3. Ну ти молодчина, а любов до шкарлупок - це надовго :)))

    ВідповістиВидалити
  4. Умнічка! І маю таке чудо на кухні))) Руки зачесалися!)))

    ВідповістиВидалити
  5. так гарно попрацювала-ВУМНІЧКА)))Я також люблю нове життя речам надавати.Такі речі є,які служитимуть і служитимуть,варто їх трішки прикрасити та доглянути)))

    ВідповістиВидалити
  6. Круто. Як в тебе це виходить зі шкарлупою...

    ВідповістиВидалити