Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

пʼятницю, 18 травня 2012 р.

Спогади про дитинство

Невинні дитячі моменти не можуть зберізатись якнебудь, а у мене частина дитячих фото (ті, що конфіскувала у мами)) до сьогоднішнього дня зберігались у старій некрасивій коробці.  

Натхненням для нового житла для фото стало нове завдання від блогу "Завдання для душі". І це не просто завдання, а експрес-завдання із скетчем та умовою - використання зображення дитини.

Ось що в мене вийшло:
Коробочка розміром 20*14*8 см з подвійними стінками та дном, яка і за багато років не покрутиться.



і трішки деталей



Як ви вже, мабуть, здогадались, в ролі дитини - я в трьохрічному віці))

І ось цей неймовірний скетч. Доречі, спонсором завдання є "Штампувальня" з суперовими призами, за які варто поборотися! Запрошую усіх до участі!


Також не забувайте шо ще актуальне завдання "Українське весілля" із спонсором ".........: ) Магазинчиком Зірочки :)"

P.S.  триває пошук третьої ПІФочки!! 

7 коментарів:

  1. Валюш, ой клас!!! як чудово ти придумала!! і тепер всі фото мають затишну домівку )))
    треба і собі щось таке зробити )) бо в мене більша частина в кульочках (((
    Дякую за ідею і за натхнення ;)

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже класно вийшло,тепер фото мають свою "хатинку")))))

    ВідповістиВидалити
  3. ВАлюша, и мне твоя идея очень понравилась!!!Афотка с курочкой - просто балдежная)))Такая смешная)))Мне еще кажется, что это даже лучше альбома: на него надо настроиться, да и затратно... А коробочка - болеепрактичная вещь. Понравилось сочетание коричневого и красного. Обычно с черным красный встречаю)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Ліпила з того шо було)) А альбом, по перше я напевне ніколи на нього не наважусь, шось то не моє, та й старі фото крім того шо різного розміру, то й трохи покручені від часу, в альбом їх важко запхати)

      А ще, мені більше подобається переглядати ці фото перебираючи в руках і той ше радянський фотопапір зараз не залишає "пальців"

      Видалити
  4. Так, мені ідея із коробочкою для фото теж сподобалася! Дуже оригінально!

    ВідповістиВидалити
  5. дуже класна коробочка, а фото таке традиційно-радянське, думаю, не одній з нас нагадав про садочок)))
    а в мене навпаки, всі старі фото мама бережно в альбомах зберігає, а от моï, найсвіжіші - в коробках, шоб легко можна було достати і скрапити, не створюючги в альбомі пусте місце... так що ідея декору корбочки дуже доречна)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! В мене тато в моєму дитинстві займався трохи фотографією, і було багато фоток, то й некладались усі в альбом)) а ці, шо в коробці, я конфіскувала в батьків для власного архіву))

      Видалити