Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

понеділок, 25 червня 2012 р.

Готуємось до школи

Привіт!

Цими вихідними я трішки декупажила.. обновила радянську підставку для книг.. певно всі ше пам'ятають таку.. незрозумілого тьмяного кольору.. Це був бонус до, також реставрованої мною і коханим, складної-розскладної)) парти для маленької похресниці-іменинниці, яка готується стати першокласницею))

Вперше застосувала кракелюр.. на фірмовий кракелюрний лак моя зелена жаба не дала мені розжитись, то ж експерементувала з ПВА.. та, результатом я задоволена)



а ось і головний подарунок.. на нею провчилось вже 4 покоління учнів.. надіюсь, шо вона повернеться назад вже для моїх учнів.. і знову переживе рейкарнацію))

Котики на спинці стільця  прострочила на машинці по шаблону-роздруківці.


З підставкою спробую прийняти участь у завданні Техника - Декупаж, Тема - Дети від ЧБ "ДЕВИЦЫ-МАСТЕРИЦЫ" 


9 коментарів:

  1. Валь, чудові фото! Які квіти там виглядають:) Підставка в мами валяється, десь на самому дні шафи, ще мого брата, мабуть :) Точно така, якас темно-сіра, і я б ніколи не додумалась з неї щось "витягти"... Дуже класна ідея, в принципі річ корисна і потрібна, а ще така- з ангеликами... Фантастика коротше. Кракелюр суперовий, я теж спочатку з пва гралася, поки "жабувала" :) А парта така цікава, я не бачила таких моделей! Молодці, обновили таку корисну річ. Успіху в завданні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Я завжди з нетерпінням чекаю твоїх вражень про мій декупаж)) А парта стара.. перша учениця народилась ше 78-му році)) а підставка збереглась лише тому, що мій тато прикрутив її до парти))

      Видалити
  2. Валічка, оце ти дала нове , фантастичне життя старим речам!!
    Дуже сподобалась і парта і підставка!! з такими речима племінниця мусить вчитись на одні 12-ки )))

    ВідповістиВидалити
  3. Как интересно - подставка для книг) Спасибо от ЧБ "Девицы-мастерицы"

    ВідповістиВидалити
  4. ооо а это идея))) У меня лежит похожая подставочка-ветеран, нужно ей внимание)))) Отличная работа))))
    Спасибо за участие в задании от ЧБ "Девицы-Мастерицы"

    ВідповістиВидалити
  5. очень интересный подход)Спасибо за участие в задание ЧБ"Девицы-мастерицы"!

    ВідповістиВидалити
  6. Супер-мега идея - задекупажить подставку для книг!
    Я в восторге!))

    ВідповістиВидалити
  7. это у тебя прямо реставрационные работы!!!я тоже ногда очень жалею, что много нужного хлама было выброшено. сейчас,ой, как он мне бы пригодился!!!!
    а подставка - просто фантастика!!!

    ВідповістиВидалити