Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

четвер, 16 серпня 2012 р.

Тато, мама, я - совина сім'я))

Отримала я дуже цікаве замовлення - Совину сім'ю.. та найцікавише тут не сови, а їхнє сімейне гніздо! Ох і намучилась я з тим гніздом, з чого тільки не пробувала.. плетіння з газети, з гілочок два варіанти.. вже було подумала, шо ні на шо я не годжусь.. можна було звичайно з рафії, але не вкладась в бюджет.. можна було з сіна, та не мала де взяти і часу вже також не було.. та тут натрапила на одну цікаву ідею, дістала із горища бабині запаси радянського обгорткового паперу і взялась за діло.. як я то всьо скрутила докупи, важко пояснити)) потім ше трохи почаклувала над ним, повимазувала коричневим акрилом, повплітала смужки тканини і причепила кілька листочків з фетру і поселила туди совину сім'ю)) Що з того вийшло оцінювати вам)




Ваша Валентинка ♥

8 коментарів:

  1. Креативне гніздечко :) В тебе воно таке акуратне, не те що в "тій ідеї" - вузли понаплутувані...:))) І сімейка чарівна!

    ВідповістиВидалити
  2. Ггы)) прикольная семейка! А бантик у малышки вообще - отпад)))

    ВідповістиВидалити
  3. Класно вийшло! Я, тобі вже казала-ти молодчинка!

    ВідповістиВидалити
  4. Сижу посміхаюсь - такі вони смішнючі :)

    ВідповістиВидалити
  5. Прикольно вийшло:) Сімейка дуже мила, наче із якогось мультика. :) Молодчинка!

    ВідповістиВидалити
  6. хоч робота, певно, дуже копітка, але результат надзвичайний!!! сімейка вийшла неперевершеною, молодець!

    ВідповістиВидалити