Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

пʼятницю, 7 вересня 2012 р.

Все для мене))

Вчора зустрічалась із Вірою від якої отримала чудовий ПІФ-подарунок!! 
Це коробочка для моїх скарбів в одних з моїх улюблених поєднань кольорів, і яка дуже пасує до мого оновленого дизайну.. як вам?? В мене вже осінь як і за вікном.. холодно.. брр..  А ще в коробці був джинсовий блокнотик для стікерів, ну дуже він мені подобається)) і пакет сушеного цвіту липи, за який окреме дякую! Вчора вже відпоювала ним свого прихворілого мужа))


Подарунками я довольна як слон))

Нажаль, затягнулось створення подарунків для моїх ПІФочок, в мене триває ремонт. Та до зими я точно всіх обдарую і надіюсь, всім сподобається))

А ще хочу похвалитись. Незважаючи на мої відмовки, колега по ДК блогу "ЗДД" Світлана, написала про мене та моє захоплення витинанкою статтю)) Тааак приємно)) Ще раз дякую!

Ваша Валентинка♥

5 коментарів:

  1. Вытаю з подарунками і статтю читала, клас! Оновлений дизайн дуже пасує до погоди за вікном :)

    ВідповістиВидалити
  2. Такі гарні подаруночки!!!!
    І дизайн класний))))

    ВідповістиВидалити
  3. таак.. погода не радує.. надіюсь, шо вона подарує нам трішки золотої осені з хрумкими листочками.. і нас омине осіння хандра))

    ..а подаруночки дууже класні))

    ВідповістиВидалити
  4. Стаття чудова! Й завдяки їй вперше переглянула твоє портфоліо. Я в захваті!!!

    ВідповістиВидалити