Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

неділю, 16 вересня 2012 р.

World's best Dad

Хто не знає, сьогодні день батька! На Україні його відзначають щорічко у третю неділю вересня.

Не знаю, чи подарую я свою листівку тату (не дуже він звертає увагу намоє заняття і загалі на такі речі)), але привітаю і чмокну.. хоча останнім часом ми постійно маємо конфлікти.. точніше в мене з усіма домашніми вони виникають)) в мене ремонт.. і мені все не так.. стресова ситуація))

Тато, коли я капризую, завжди каже "і в кого ти така вдалася?", та, якшо подивитись збоку, я дуууже схожа як зовнішньо (це видно одразу)) так і характером, лише на жіночий лад))

Отже моя витинанка. Шаблон взяла тут


Єдине, що не асоціюється на цій картинці з моїм татом - це краватка.. він одягав її лише два рази - на власне весілля і на 30 його річницю.. точніше це я її на нього наділа))


.. я з жахом виявила, що не маю жодного фото з татом і з мамою також.. за останні кілька років.. тре якось це виправляти..

Ваша Валентинка♥

7 коментарів:

  1. Класна листівочка!!!!А я і незнала,що сьогодні такий день)))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. чомусь в нас так є, шо про день Матері знаю усі.. а про день Батька.. я знала, шо такий є, але не пам'ятала коли)) випадково натрапила на інформацію в інтернеті)

      Видалити
  2. Гарна листівка і привід хороший!!! І справді ти схожа на тата зовні, мені так здається :)) А взагалі добре, коли є кого вітати, не зважаючи на дрібні непорозуміння. Мені вже, на жаль, нема кому сьогодні листівку присвятити

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, я з братом дуже на тата схожі.. нікому язик не повернеться сказати, шо ми сусідські)) І, Оля, не сумуй.. в тебе є татко твоєї лялі!

      Видалити
  3. Класний в тебе татко :) Такий погляд веселий і ухх! Справжній козак :) А про свято якось чула, та те, що воно у верені - це для мене новина. Листівка дуже майстерна, як завжди, а ремонт - ну не завжди ж він у тебе триватиме :) А з фото батьків, думаю, треба надолужувати :))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оля, дякую! Так.. тоді було весело! образ над головою, фата і наречений в образі)) і, звичайно ж танці до упаду))

      а з фото будемо надолужувати.. надіюсь, свято, коли всі будуть при параді надовго не відкладеться))

      Видалити
  4. Обов'язково виправляйся! Батьки у тебе дуже приємні, дай, Боже, їм довгих літ і здоров'я!!!

    ВідповістиВидалити