Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

суботу, 27 жовтня 2012 р.

Останній скрап-герой. Етап шостий.

Привіт! По результатах попереднього етапу я не вилетіла.. і ніхто не вилетів)) Голосування мені, і не тільки мені, здалось якимось накрученим.. занадто вже активно проходило)) І хранителі остова вирішили нікого не виганяти!

На шостий етап останнього скрап-герою від Meaning cards, нам підготували не менш складне завдання. Цього разу нам потрібно зробити ключик до незвичайного замка, який висить на дверях хижі. Шоб відкрити його - потріно аж п'ять ключиків, то ж один учасник все таки залишиться на дворі.. Щоб зробити ключик нам потрібно дотриматись палітри і надіятись на вдачу)

Ну і мій ключик за рецептом)
Листівка - це ностальгія за рідним домом, все таки шість тижнів ми вже на острові))  А під хижею, до якої ми шукаємо ключики, ростуть такі ж квіточки))





Сфотати не можливо.. пасмурно..

Знову використала мої жовані квіточки) тільки тепер з плотнішого паперу та по іншому шаблону)), натуральний шпон горіха, трохи поляпала білим акрилом. Тичинки також вмочила в білий акрил, шоб вони не були блискучими, бо не підходили по стилю. 

А це сам рецепт)

14 коментарів:

  1. Блин, какая классная работа. "Деревянность" нравится очень!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую! надіюсь, що й усім голосуючим також сподобається)

      Видалити
  2. Листівка дуже симпатична! Я так пройнялась твоєю сторі, що сама себе уявила на тому вашому острові:-) Фантазерка! Молодець!:-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую! так, на острові не заскучаєш) не за горами слідуючий сезон, маєш шанси отримати квиток))

      Видалити
  3. Валентинко, суперова робота!! Натуральний шпон кажеш??? Винахідниця!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую! ага) натуральний)) ще з радянських запасів.. дідо дуже давно виготовляв меблі із дерева)

      Видалити
  4. Дуже класно! просто суперово ти така молодчинка!

    ВідповістиВидалити
  5. А гарно ж!Чьорт поьбьєрі!ПҐодобається поєднання кольорів і подобається,як ти підібрала матеріали-мені листівка така фактурна виглядає-вау!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую! я дуже довго перебирала різні варіанти в голові, а потім згадала про залежі шпону на горищі)) ну і "підсіла" та ті жовані квіти)

      Видалити
  6. Валя,дуже класна листівочка!!!!!
    Удачі!!!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Все знов крутелезно, і ти не маєш жодного голосу "проти"! Я голосувала :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую! ну кілька голосів "проти" є (цього разу там якась нова, трохи заплутана схема голосування), але значно менше чим було в попередніх голосуваннях.. і це мене дуже тішить))

      Видалити