Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

пʼятницю, 5 жовтня 2012 р.

Чудо-юдо-риба-кит... Останній герой. Етап четвертий.

Привіт! Сьогодні в мене вишло шось.. не знаю шо.. навіть стидно показувати, але треба..

На четвертому етапі гри "Останній герой" від  Meaning-cards, хранителі острова запропонували нам композицію і сказали "Эту композицию надо расшифровать. Сделайте это как можно понятнее и красивее." А в мене вийшло шось не зовсім гарно)).. мабудь, це мій останній етап.. Ще й, як на зло, фотоапарат забрали, прийшлось фотографувати на мобільний.. це додає ще один мінус моїй роботі..

Розкажу про що я думала, коли створювала цю "неопісуєму красу".. Думала про свій ремонт.. Подерті краї, порваний папір - це те, на шо схоже моє житло. Кривий ручний шов символізує ті грубі роботи, які вже проведені, а квіточки та метелик - це ті фантазії, шо виникають в голові дивлячись на вже помітні силуети майбутнього затишку)) А.. ледве не забула - золотий не то пісок, не то камінці - це ті сили і кошти, в які нам обходиться цей ремонт))

P.S. перефоткала листівку - тепер зовсім інша справа.. і не здається вже все таким критичним)) хто бачив першу фотку, замітись різницю) Хотіла ше дешо додати до композиції, але вирішила залишити як є.. послє боя руками не махають))




А ось і сама композиція


9 коментарів:

  1. НО-но-но!!! що за настрій??!!
    ти чого руки опускаєш? ;)
    всьо гуд!!!! ти справилась ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. )) та то так.. та повірю, шо справилась, якшо залишусь на слідуючий етап))

      Видалити
  2. Мені сподобалась твоя листівочка!!!!!дуже гарна!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Очень оригинально. Я бы даже сказала, немного не в твоем стиле

    ВідповістиВидалити
  4. Мені дуже сподобалася твоя інтерпретація, і навіть фото! Чесно!!! Але не дуже подобається настрій і "підтекстовка". Перечитай ще раз те, що ти написала. Чому ти так програмуєш себе? Ти ж у себе єдина, найкраща і неповторна? І у нас теж :)

    ВідповістиВидалити
  5. дякую усім за підтримку)) доречі, вже йде голосування, ось тут: http://meaning-cards.blogspot.com/2012/10/blog-post_6.html. Опитування на панелі справа, голосувати потрібно за того, хто має покинути гру. В мене поки справи нормально)
    А настрій.. Оля, мені всі кажуть шо я песимістка, хоча я вперто доказую, шо просто реалістка)) і той ремонт мене просто вбиває.. а ше дуже мішає дурна привичка всьо тримати під контролем і пхати носа куди не просять)) В мене якесь викривлене світосприйняття.. чомусь думаю, шо якшо настрою себе, шо може бути шось погане, то нетак розчаруюсь, коли й дісно вийде погано.. зато як приємно буде, коли вийде добре)) І наче розумію шо то невірна позиція, і можу інших настроїти оптимістично.. а себе ні..
    А фото роботи дійсно жахливе.. вживу все не так страшно, мій коханий сказав, шо гарно.. хоча він завжди так каже..

    ВідповістиВидалити
  6. Я вже проголосувала, і у тебе справи дуже навіть непогані. А настроюєщ ти себе на закон Мерфі - "если неприятность может случиться, она обязательно случится!" :)) Валюша, раджу з вдячністю прийняти слова коханого. Уяви тільки, як йому важко тобі догодити :) Навіть якщо щось хороше каже - ти всеодно не віриш... І якби особисто мені чимось не сподобалася листівка і фото - я б просто промовчала, думаю.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так.. на рахунок коханого ти вгадала)) та я намагаюсь виправитись і підтримати його.. допомогти можу нарахі лише підримкою, і для нього це найкраща допомога, яка додає сил і натхнення завершувати розпочате і працювати далі)

      Видалити
  7. Дівчино, що я чую! Це вже зовсім інший настрой! Все, що ти робиш - найкраще і це додає сил. Підтримуйте одне одного, і все подолаєте :) Звертайтесь, якщо треба буде "чарівний пендель" :)

    ВідповістиВидалити