Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

четвер, 1 листопада 2012 р.

Залізна леді..

Привіт, мої любі!

По результатах одного з завдань блогу Meaning-cards мене запросили подизайнити на завдання "Залізяки", і це навіть приємніше, чим попасти в ТОП, тому що мене вибрали з-поміж інших учасників і довірили створити роботу для їхнього блогу! 
Завдання виявилось дуже цікавим та оригінальним, потрібно зробити листівку із змістом та використати в ній різний металолом, який пригледіли) 

Я довго думала, який же металолом використати.. намагалась приборкати дріт, але він не піддався)) і тут мене надихнув папір з тисненням в кружечки. Попросила в своїх хлопців шайбочки, почистила, відполірувала і вуаля!


А тепер розкажу про зміст, який заклала в роботу під назвою "Залізна леді". Залізяки символізують залізний характер та витримку нашої жінки, яка тягне на собі і сім'ю і бізнес, а троянда - це нагадування, шо вона залишається жінкою, тендітною як троянда! Ось як))

Ваша Валентинка♥

13 коментарів:

  1. Незвичайно і майстерно. Вітаю із запрошенням!

    ВідповістиВидалити
  2. Валя,дуже гарна і стильна листівочка!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Дівчатка, дякую! Так приємно, що мої роботи радують Вас!

    ВідповістиВидалити
  4. Ну ти і фантазерка! До такого додуматись! Молодець! Робота дуже чітко відображає характер і жінки, і троянди!:)

    ВідповістиВидалити
  5. чудова листівка!!!!
    я так і не подружилась з витинанкою..а в тебе виходить фантастично!
    молодчинка!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую! ну зате ти квіллінгуєш фантастично, а я вмію хіба спіральні трояндочки крутити))

      Видалити
  6. Очень стильно получилось! Задумка очень интересная - совместить железки и нежную розу! Умничка))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. мені самій сподобалась задумка)) хоча спочатку залізяччя асоціювалось в мене із чоловічою листівкою в стімпанку.. та вирішила не виробовувати долю і робити те шо вмію)

      Видалити
  7. Надзвичайно оригінально!
    Задум такий,ну просто в яблучко.А виконання,сама майстерність.
    Спостерігаючи за твоїми марафонами,я була впевнена,що тебе кудись запросять,чи виберуть.А тепер вітаю і бажаю радості від творчості!
    :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Велике дякую! Запросили мене ЗД по результатах завдання ше до початку марафону, але й марафоном я задоволена, все таки я вже в 7-му етапі з дев'яти!

      Видалити
  8. І я вітаю тебе з досягненням вершини марафону! Та ще й якої приємної! А листівка дійсно неймовірно цікава і оригінальна! Супер!

    ВідповістиВидалити