Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

пʼятницю, 23 листопада 2012 р.

Дзвіночок із дзвіночками))

Сьогодні стартував другий етап першого новорічного марафону від ЗДД)) Цього разу обов'язковим елементом є дзвіночок. Мені достатньо було просто задекорувати дзіночок, щоб виконати умову, та у мене вийшов дзвіночок із дзвіночками))



Фактура поверхні - це у мене експеременти із шпаклівкою по дереву)) мені сподобалось, і по такій фактурі дуже легко декупажити!! Скоро покажу Вам МК))

Приєднуйтесь до марафону!! На другому етапі ще є така можливість, зробивши роботу по першому і другому етапах.. ну і слідуючих у свій час)) Адже з тих, хто пройде усі етапи буде обрано переможця, який отримає супер-приз!!

Ваша Валентинка♥

10 коментарів:

  1. Валюша, дуже кльовий дзвіночок, цікаво буде МК почитати по фактурі, бо я подумала, що то ти якось так акриловою фарбою намузюкала, а ти бач, як експерементуєш)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Планувались інші експеременти.. але поки вийшло отаке))

      Видалити
  2. Класні дзвінок(и) :)) З шпаклівкою це ти круто придумала, і що цікаво не потрібно дуже довго чекати - вона швидко висихає! Відносно швидко :))

    ВідповістиВидалити
  3. О, а я якраз хотіла спитати про фактуру! Дуже класно виглядає! Де б то тільки ту шпаклівку взяти! :)) Дзвіночок - супер!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оля, в будівельному магазині!! І коштує всього 7 грн за 0,4кг))

      Видалити
  4. Дуже класний дзвіночок!!!!
    Чекаємо МК)))

    ВідповістиВидалити
  5. Дуже класний дзвіночок й фактура вийшла у тебе пречудова! Бажаю натхнення й перемоги!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже гарно :)) Дійсно, по ній легко декупажити... Було в мене кілька таких експериментів свого часу теж...

    ВідповістиВидалити