Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

четвер, 8 листопада 2012 р.

Я герой.. та не останній))

Ну ось і завершилось моє перебування на острові, я вже зібрала свою авоську і сіла на борт корабля, який доставить мене на рідний берег)) Ще троє відчайдушних залишились боротись за звання останнього скрап-героя! Успіхів їм у цій не легкій справі та натхнення!!

Я пройшла сім етапів з десяти! Для мене і це вже перемога! Особливо якшо врахувати, шо майже не використовую скрапових матеріалів як таких..  Думала, шо таку мою творчість не всі зрозуміють) Вдячна усім, хто мене підтримував під час перебування на острові!

Вдячна авторам за такий проект і за завдання.. багато робіт я б ніколи і не подумала робити, якби не завдання на етапах.. Покажу усі сім моїх робіт, які залишились на острові.. такий собі звіт))


Етап перший.. загадковий..


Етап другий.. трошки вінтажний))

Етап третій.. більярдний))


Етап четвертий.. ця робота подобається мені найменше..


Етап п'ятий.. чорно-білий..чи то біло-чорний))


Етап шостий.. дерев'яний)


Етап сьомий.. майже шеббі))


Ось такий доробок залишився у скрині на острові. Я люблю усі ці листівки, бо продумувала історію кожної, а не просто дотримувалась умови завдання!
Якшо підрахувати використані матеріали, то пішов візитковий картон, тиснений папір, шматок родруківки, кілька паперових квіточок, нажитих на цукерках)), гудзики, штампик, дирокольні метелики, крафтова газета-рекламка із магазину, золоті камінці, натуральний шпон, акрилова фарба, тичинки, серветка для декупажу, півперлинки, гофрокартон, шеббі стрічка, також нажита в цукерці)) 

Було цікаво))

Ваша Валентика♥

7 коментарів:

  1. Сонце ти вже молодчина!!! бо дійсно єдина робила майже без скрап -матеріалів,а таке під силу не кожному!!!браво!!!! для нас ти герой;)

    ВідповістиВидалити
  2. Валя,ти молодчинка!!!!
    Всі роботи чудові і варті перемоги!!!! Я рада,що була з тобою у такому проекті!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Ну, ти герой! Вибачай, я якось пропустила всю твою участь в цьому шоу, тілки декілька етапів бачила! Але, ти справді зуміла вийти з положення і це ще раз доказує, що ти дуже талановита і креативна! Так тримати! Гарний скарб залишиться на память про острів!

    ВідповістиВидалити
  4. Валічка, ти - наш герой!!! Роботи твої оригінальні і неперевершені!!! Молодчинка!!

    ВідповістиВидалити
  5. Вітаю! Ти вже скучила за домівкою на тому острові? Завжди приємно повертатися із подорожі :) Туди, на тебе чекають, де все рідне і близьке, і де чекає купа приємних клопотів (скоро святкова пора!!!). Так що - ура! І - за роботу :)

    ВідповістиВидалити