Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

пʼятницю, 14 грудня 2012 р.

Час рікою пливе..

Привіт! Як швидко біжить час, особливо коли намагаєшся встигнути все.. До Нового року залишилось усього 18 днів.. навіть 17, цей вечір не рахую уже) А справ ще робити-не-переробити))

У нашому славному ЗДД триває марафон, який допомагає нам у підготовці до святкувань. Стартував уже передостанній п'ятий етап. Цього разу обов'язковим елементом є годинник.

Серветки з годинником у мене не знайшлось, тому нарешті видалась нагода спробувати зробити роздруківку на серветці. Дякую Олі, шо мене послала.. по посиланню))


Вийшли годинники незвичні.. у них немає стрілок..

Ваша Валентинка♥ 

6 коментарів:

  1. Дуже гарний дзвіночок і фото супер!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую! а з фото була ціла історія.. вітер скажений на вулиці був, ніяк не могла зловити кадр))

      Видалити
  2. "час рікою плиииивееее, як зустріла тебе ....як зустріла тебе моя пташко" )))
    чогось мені та пісня згадалась ))
    але час дійсно пливе прочиму таким бурхливим потоком ))
    а мені подобаються твої оригінальні годинники, це ніби так, що і без стрілочок час всерівно минає )) філософія )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. шось в тому є)) стрілки біжать так швидко, що не встигаєш замітити.. або ж, як то кажуть "щасливые часов не наблюдают"))

      п.с. мені також та пісенька згадувалась))

      Видалити
  3. Як красиво! Класно з годинниками без стрілок, ніби часу немає меж :-). Гарний фон! І не холодно було?:) Тай пісенька теж згадалася:) - "... Як зустрів я тебе моя пташко! " :-)

    ВідповістиВидалити
  4. Уж послала так послала... :) Як казав той дядько з пластилінового мульта. Я відразу помітила ексклюзив :)Так і подумала, що роздруківки... Буду мудрувати над своїм варіантом...

    ВідповістиВидалити