Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

неділю, 26 лютого 2012 р.

СП тряпієнси. Етап 1

Записалась на спільний пошив ляльки тряпієнси у Марії з блогу Моё бытиё. З двох варіантів, лялька та балерина, шию балерину.
Звітуюсь про виконання першого етапу. Все викроїла, зшила, ледве вивернула та дуже плотно набила. Найважче давалось вивертання ручок та ніжок. Річ у тому, що два листа викрійки я друкувала на одному А4. Ріст вийшов 25,5 см, талія у нас осина 6,5 см)) Тільки голова вийшла зверху трохи квадратною після того як зашила отвір для вивертання, та закрию все зачіскою.
Ще не можу визначитись, чи вірно пришила ноги, чи варто повернути їх п'ятками дозаду??

суботу, 25 лютого 2012 р.

Нагородка "Чудесный блог"

Отримала я нагородку від "чудесного блога" Мистецтво та розвага своєму "чудесному блогу" Made by Valentynka)), за що величезне дякую чарівній майстрині Іванці!

Згідно правил (їх можна прочитита тут), дарувальниці я подякувала, в свою чергу, вибираю 10 "чудесных блогов". Це було складно з першою нагородкою, коли читала від сили 15 блогів, а зараз..

З усіма цими чудовими блогами познайомилась доволі недавно.

1. Аркадий / Блог бездельника
Першому вручаю нагородку Блогу бездельника з автором Аркадієм. Я просто захоплююсь цим тільдоманом, який до першої тільди ніколи не продував шити!!
2. helgaМрії на мансарді
Захоплюсь її тиквоголовками))
3. VikaZaJJaШить, вязать не умею...пить, курить золотые руки..
Начинающая блогерша из Санкт-Петербурга с работами умелой мастерицы.
4. ПташечкаЗакутки душі моєї...
Моя теска, яка вміло поєднує виховання маленької донечки з розвитком своїх вмінь творчості.
5. irenkaHandmade від irenki
Різносторонньо розвинута майстриня - малює, скрапить, працює з бісером та робить абалдєнні браслети з замочків хочу й собі такий)!!!
6. InsolenceBrilliant Insolence
Дуже мені подобаються іі листівки з милими ведмедиками і.. цитата в профілі))
7. ZoNatZorina Natalia - My man-made world...
Я балдю от ее работ.. особенно от куклы Жужа с сериала Сваты))
8. LadybirdTворити - значить ЖИТИ!
Колекціонер марікіт)) Mariquita (іспан.) - сонечко (маленький червоний жук з чорними цяточками на крилах). Доречі, Ladybird також сонечко з англійської!
9. ОльгаБамбетль
Мій вчитель по техніці декупаж!! Велике дякую за отримані знання!!!
10. ТомаОчумелые ручки или Hand Made
"Очумелая" тільдоманка.. і не тільки)

Фуф.. складно було вибирати)) Тепер 7 фактів про мене:

понеділок, 20 лютого 2012 р.

Чарівна скринька майстрині: Увага:)))!!! Запрошення на МК:))!

Чарівна скринька майстрині: Увага:)))!!! Запрошення на МК:))!: Привітик мої хороші!!! Мене багато розпитують,як це вишивати стрічками? Чи важко? Скільки часу і т.д:)) Тому вирішила організувати майстер ...

Кролик Амур ♥

На хвилі вражень від посту Мар'янки по спільному пошиттю зайчиків-валентинів пішла до гуглу шукати МК і натрапила ось тут на дуже цікавого зайку, здається, не "тільдовського", але в такому ж стилі. Результат не заставив себе чекати.. зустрічайте романтичного кролика Амура ♥





А ось такі у нас крильця.. і маленький хвостик))


неділю, 19 лютого 2012 р.

Дівчинка-весна!

Купила таку класну тканинку, що одразу захотілось щось із неї зробити.. Тому ніченькою темною з'явилась така дівчинка-весна) Прокинулась після тріскучих морозів, зібрала подушки та впевнено попрямувала до весни.. а вона швидка)))




П.С. Знайшла дешевий синтепух.. та після того, як вже купила)) 0,5 кг - 25 грн в магазині тканин у Львові на куті вулиць Ів.Франка та Кн.Романа. До цього купляла по 8 грн - 100 гр.
Хто знає де дешевше - пишіть!! 

суботу, 18 лютого 2012 р.

Чорно-білий експеремент..

Доброї ночі.. чи то ранку мені вставати в 7.00.. Привіт))

Потрібно було мені зробити дитячу листівку для хлопчика і в голові виникла картинка листівки у вигляді футбольного м'яча.. тож, поки не перехотілось, взялась до роботи. Сьогодні в мене плідний день, ще дві іграшки покажу в неділю.
От скачала картинку з м'ячем, вирізала білі сегменти і наклеїла на чорне коло.. підкреслила все це такою собі імітацією шва (купила таку штучку колесико з зубчиками на паличці)) для розмітки на шкірі). М'яч мені сподобався.. та якийсь "мрачний" він вийшов. Посадила на нього метеликів з перлинками.. наче нічого.. та сумніваюсь, що це можна назвати дитячою листівкою..





вівторок, 14 лютого 2012 р.

Кто шагает дружно в ряд..

..ведмежонков наш отряд)))

Давала коханому на роботу свої роботи і дуже сподобались їм ці флісові ведмежата. Тому, по спец замовленню нашила цих піонерів) Найбільший ростом 15см, найменший 10см. Маленьких поділила на підвіски та магнітики - частина із шнурочками. частина з магнітиками в спинках)

Групове фото:

Мої улюбленці)


понеділок, 13 лютого 2012 р.

І знову валентинки..

Пошились на вихідних у мене такі крилаті м'якенькі валентинки. Всередину поклала штаток ватного диску змоченого кондитерською ванільною есенцією.



На цих крилах кохання розквітла маленька квіточка-підвіска. Діаметр 9 см.




неділю, 12 лютого 2012 р.

ScrapCraft.ru: Нам годик!

ScrapCraft.ru: Нам годик!: Дорогие друзья! Сегодня, в честь Дня Рождения интернет-магазина ScrapCraft.ru , мы объявляем о розыгрыше трёх денежных сертификатов номинал...

четвер, 9 лютого 2012 р.

Валентинка від Валентинки ♥

Ще одна валентинка, більш традиційна. Мабуть, це передостання.. залишилось ще коханому зробити, хіба що замовлення будуть. Сьогодні дала коханому торбу з сердечками, валентинками та ведмедиками на роботу. Там народу багато і багато дівок)) може хтось щось вподобає)



середу, 8 лютого 2012 р.

М'якенькі серцечка або звіт про зустріч ♥

Вже майже два тижні тому я побувала на зустрічі із львівськими скрап-майстринями. Щоб не сидіти просто так придумали собі заняття - шити сердечка. І ось нарешті дійшли руки сфотографувати усі закінчені сердечка пошиті до та після зустрічі. Багато фото.



Парад валентинок ♥

Цьогорічний мій доробок в стилі, мабуть, клін енд сімпл)). Скажу чесно, давалась робота трохи туго, щось ніяк не "клеїлись" мені кружева-стрічки, хоча хотілось :)