Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

четвер, 26 липня 2012 р.

Ґудзички та дитячий скрап

Привіт усім спорідненим душам))

У блозі "Завдання для душі" стартувало експрес-завдання. Цього разу це скетч під кодовою назвою "Квітковий". Правда квіти у мене перевтілились на ґудзички)


А ось і скетч. Як вам така задачка? Цікаво подивитись на Ваше рішення!

пʼятницю, 20 липня 2012 р.

Як я редагую фото.

Привіт!
Сьогодні я до Вас з Статтею-МК для блогу "Завдання для душі" про мій спосіб редагування фото.

Не зважаючи на велику кулькість різних МК по редагуванню фото за допомогою різноманітних програм, ця тема залишається актуально. Наразі, я ще не зустрічала інформації про програму Picasa від Google, якою користуюсь вже кілька років, ще до того як захопилась скрапом.

Вона дозводить вам впорадкувати, редагувати, ретушувати, завантажувати цілі альбоми в веб-альбоми Picasa та ше купа усього) Завантажити програмку ви можете з офіційного сайту picasa.google.com.


Тепер трошки наглядких прикладів використання цієї програми.
Щоб Picasa не показував вам усі знайдені щображення на комп'ютері, виберіть, які папки потрібно відображати.

середу, 11 липня 2012 р.

Продовжую дарувати..

Привіт! Захопила мене цифрова аплікація. Наряд №2 під кодовою назвою "Майже шеббі" вже знайшов власника, що й надихнуло мене продовжувати. Вчора створила ше кілька нарядів, які з задоволенням подарую бажаючим разом з інструкцією по встановленню.

Спочатку наряд №1 "Майже вінтаж" з попереднього посту:


Наряд №3 "Співоча пташка"


Наряд №4 "Плюшевий ведмедик" з двома варінтами фону:



Наряд №4, двійник попереднього, "Кекс з вишенькою"


Наряд №5 "Цуцик з кульками"


Дуже надіюсь, шо знайдуться власники для моїх аплікацій)) З нетерпінням буду чекати коментарів.

неділю, 8 липня 2012 р.

Дарую свій наряд))

Привітик! Як ви встигли замітити, я переодягла свій блог. Це така своєрідна дошка візуалізації, дуже хочеться на море і саме такий безлюдний пляж, де можна відпочити наодинці з коханим.. і покупась голяка))

Шоб попередній наряд не лежав без діла і ним не ласувала моль)), вирішила подарувати тому, хто захоче нарядити нею свій блог.

Нагадаю, як вона виглядає. Назву блогу, звичайно ж, напишу вашу. Також надам всі інструкції по встановленню, якшо в цьому буде потреба.


Зліпився в мене тут ше один наряд.. я від нього балдію, і вагалась залишити собі на потім чи подарувати комусь.. Вирішила, шо потім ше шось зліплю))

Наряд №2. Майже шеббі шик))


Наряд отримує перший бажаючий сереж коментуючих.. надіюсь, знайдеться такий))

середу, 4 липня 2012 р.

Виноградно-абрикосовий джем

Вчора у блозі "Завдання длі душі" стартувала нове смачне та солодке завдання "Ягідний джем" Основними умовами є наявність в роботі ягідок і чіпборду. Чіпборд було вирішено робити власноруч під вибрану ідею. Для цього я купила грунтований картон для художніх робіт товщиною 3мм і вирізала з нього рамку 9*13 см. Все це задекупажила, потерла, поляпала фарбою і в кілька шарів полакувала.. Та сама доля настигля і серединку, яка залишилась від рамки. Ззаду прикріпила магніт на самоклейці. Карочє.. шось я знов розговорилась)) Дивіться самі:


Запрошую усіх любителів солодких джемів до участі у завданні!!

Також ще трішки похвалюсь. Моя задекупажена підставка для книг потрапила в ТОП-5 блогу "Девицы-мастерицы"

вівторок, 3 липня 2012 р.

Скрапоголики: Приветствие + Конфетка


Перепост:
Скрапоголики: Приветствие + Конфетка: Здравствуйте, Дорогие мастерицы, а, возможно, и мастера скраповых дел! Мы очень рады приветствовать вас всех в нашем новом челлендж-блоге!

В честь такого грандиозного события - открытие челлендж-блога Скрапоголики, мы собрали для вас наивкуснейшее угощение!!!)))

понеділок, 2 липня 2012 р.

Експрес-сережки

Привіт! 
Вчора було ДН у моєї хорошої знайомої та колишньої співробітниці Ірини. Сьогодні вирішила привітати її особисто і до її улюблених цукерків Рококо швиденько зробились такі сережки.. дуже хотілось ще й браслет або коралики такі зробити, та не мала більше чорної пластики..

Фото не вдалось, робила всьо алярмово і фоткала перед виходом.. насправді вони виглядають класно.. принаймі мені дуже сподобалось і обов'язково буде продовження у різних кольорах))


Робила по цьому МК