Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

вівторок, 2 квітня 2013 р.

Три горішки.. ой.. три питання для майстрині!

Привіт! Щойно включила комп як одразу отримала естафету з тьома запитаннями для майстрині.. визначення "майстриня" мені подобається більше чим "рукодільниця")) 


Першою задала запитання моя теска і також львів'янка, чудова майстриня та багатодітна молода матуся Валя Sonchyk!


1. Як і коли ви почали займатись скрапом чи іншою творчістю?

Ще у школі я любила шось помайструвати.. це були шпаги із дерев'яних штапиків, одяг для ляльок, листівки із засушеними квіточками для мами.. А в скрап я прийшла, забажавщи потішити коханого не примітивною, а майстерною рукодільною листівкою)) було це ще і 2010 році)) А провідником у цей світ для мене став форум Малеча) Зараз мене періодично захоплюють різні техніки - витинанка, шиття іграшок, декупаж, виготовлення листівок.

2. Яку цінність для вас має це захоплення і чи змогли б ви з завтрашнього дня не повернутись ніколи до нього? чому?
Найбільшою цінністю є захоплені погляди та коментарі тих, хто бачить мої роботи.. це є основним стимулом!
Не змогла б.. якшо я наситилась, в даному випадку, кардмейдинком, то й надалі буду чимось займатись, але й листівки все одно час від часу буду робити.. рука не підніметься заховати чемодани із накопленим на найвищу полицю))


3. Чи готові ви поділитись з іншими своїми навиками та вміннями безкоштовно? чому?
Завжди готова! Правда не вмію внятно та коротко пояснювати, але як тільки виникає в когось запитання, на яке маю відповідь і переконана, що вона є вірною, оскільки випробувана особисто, з задоволенням допомагаю! Я не вважаю свої знання унікальними, і не сприймаю їх як спосіб заробітку. Усім, що я знаю, завдячую майстриням, які також поділились своїми навиками.. краще вчитись на чужих помилках))


І ше три питаннячка від майстрині із береза Азовського моря, натхнення якій приносить морський бриз Таня Дьяченко! Ох.. питаннячка не прості))



1. Що ви не любите в скрапі?
Мм.. та, мабудь, немає такого.. є, звичайно ж, техніки чи стилі, які мені не цікаві. Наприклад, сторінки та скрап-альбоми.. Мені дуже подобаються роботи інших майтринь, деякими просто захоплююсь, але мені цим займатись не хочеться) Захоплююсь квіллінгом, але не лежить і мене душа до нього.. можливо тому, що пробувала, та нічого не вийшло))

2. Яка із відомих жінок могла б бути для вас прикладом і чому??
Це питання одне із самих складних.. Тому, що не маю однозначної відповіді. Можу лише назвати риси, якими захоплююсь) Це наполегливість та впевненість в собі, вміння зробити себе саму!

3. Якщо б ви відкривали магазин скраптоварів, як би його назвали?
Навіть не знаю.. Думала б я довго і нудно, шукала якісь цікаві слова, і довго б діставала коханого, шо йомі більше подобається.. в результаті вибрала б інший варіант)) А може б не заморочувалась, як із назвою блогу, та назвала б "From Valentynka" або "Крамничка Валентинки"))

Ну і згідно правил, передаю естафету ще трьом майстриням, які повинні забрати картинку, відповісти на мої три запитання і, в свою чергу, передати естафету ще трьом майстриням.

Що ж Вас запитати? Над цим я буду думати довше, чим над відповідями) Піду помию посуд і подумаю))

1.  Хто Ви за професією, чи ким працюєте?? Як це поєднується і як сприймають Вашу творчість на роботі??
2. Чи творите Ви для себе?? З самого початку процесу задумуючи цю річ для себе.
3. Як Ви бачите себе та своє хоббі років так через 15-20??

Відповідати на запитання будуть Victoria Verli, Оля з Бамбетлю та ще одна моя теска Валентина Пташечка!

Ваша Валентинка♥

2 коментарі: