Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

понеділок, 24 червня 2013 р.

Для маленьких красунь і не тільки)

Привіт! Щось я випала з блогожиття.. та я періодично переглядаю стрічку новин у блогері та читаю пости.. не всі, правда, та й мало коментую.. але ж зараз літо! Більше часу хочеться проводити поза домом, насолоджуватись цією порою! Але це не означає, що я нічого не творю)) Вдома практично не творю, хіба трошки вишиваю ікону, а на роботі вишиваю вишиванку коханомуі роблю багато квіточок із атласних стрічок (цього добра там вистарчає).

Неочікувано популярними стали маки, які чудово підходять до вишиванок. Роблю я їх універсальними, ззаду прикріпляю стрічку, за яку мак можна прив'язати до обруча, до резинки чи до шпильки за бажанням)


Квіточок по такому принципу наробила також цілу купу різних кольорів, а потім почала трохи канзашити)) Наробила також вже цілу купу, а ось ці поїхали вчора до племінниць.

це резинки на дитячі кіски)
а це обруч, резинка та брошка

Ось так.. До скрапу на разі руки не доходять.. така собі творча перерва) та я обов'язково повернусь)

Ваша Валентинка♥

6 коментарів:

  1. Які красиві й такі незвичні, я б для донечки теж такі б хотіла, та у мене поки лиш синочок)

    ВідповістиВидалити
  2. Валентинка, так красиво! Особенно понравились маки!

    ВідповістиВидалити
  3. Так гарно! Маки теж вразили... Все інше теж дуже літнє та святкове! Нічого, всі ми повернемося в бложики, думаю, ближче до осені:)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Так, хоча літо не надто нас радує, та вже ж сприяє відпочинку)

      Видалити