Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

вівторок, 17 вересня 2013 р.

Нові захоплення!

Привіт! Ой як давненько мене тут не було.. Та весь цей час я щось рукодільничала)) Спочатку вишивала маленьку картинку, яку покажу пізніше, як оформлю. Помі пішов бум на атласні квіти, особливо маки.. ох і набридли вони мені)) потім продовжила вишивати сорочку коханому, яку почала ще навесні) І все це я робила на роботі. А вдома я вишиваю ікону нитками, залишилось зовсім трішки.

В останньому моєму пості я показула в'язану змійку по МК від Оксани LadyEva. Це стало початком нового захоплення. Після змійки руки чесались зробити фірмове брязкальце знову ж таки від Оксани, і я його зробила, лише не сфотографувала.. не втрималась і одразу віднесла маленькій Соломійці гратись) Оксана, дякую за натхнення!

А далі мене захопили слінгобуси.. і я їх зробила!! Ледве дочекалась, щоб віддати їх тій же Соломійці, доці моєї подруги.




Дерев'яних бусин у мене не було, але знайшлись ще радянські буси, з яких удже легко облущився перламутр і залишились нефарбовані бусини діаметром 1,5 см. Обв'язувала також ще старими ірисами фірми Аріандна. Поміж в'язаними бусинами - дерев'яні бусинки. квіточка набита харчовою плівкою (пакет для запікання). Довжина від бусинки до бусинки орієнтовно 30 см. 

Результатом я задоволена і вже в планах виготовлення біжутерії не лише для діток, а й для дорослих, то ж чекайте нових в'язаних творінь!

P.S. Скрап наразі мене не захоплює.. але, на прохання подруги, зробила два весільні конвертики.




Ось якось так.. Постараюсь не пропадати на довго. А Вас запрошую у ЗДД, адже там стартувало багато нових завдань та проектів!!

6 коментарів:

  1. Цікаво-цікаво))) Гарні слінгобуси, малечі сподобається!
    Ох, і заінтригувала)
    З поверненням!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую!
      Чи сподобається буде видно завтра, бо сьогодні малеча була не в настрої))

      Видалити
  2. Суперові бусики! З поверненням)))

    ВідповістиВидалити
  3. :-) Валю, класні буси! :)
    І конверти теж, бант сподобався :)
    Ну і тебе теж з поверненням ;-)

    ВідповістиВидалити
  4. Привіт! цікава в тебе робота - що можна вільно рукодільничати:)) Гарний початок нового захоплення, хай все вдається!

    ВідповістиВидалити