Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
Привіт! Мене звати Валентинка, корінна львів'янка :) Пробую себе у багатьох рукодільних техніках. Сподіваюсь, у мене Вам буде цікаво. Якщо якийсь виріб сподобався - з задоволеням зроблю його для Вас! Моя пошта: valentynka@mail.ru. Я в Skype: valentynka_samoilenko.

четвер, 26 вересня 2013 р.

Усміхнена квіточка

Привітик!

Я сьогодні хочу похвалитись своєю квіточкою. Гачкувала її для все тієї ж Соломійки, доці моєї коліжанки. Вона тестує моє нове хоббі))

В'язала нитками YarnArt Etamin, вони не найкращі в використанні, та купляла їх на пробу) Всередині бутону коробочка від кіндера із різними бусинками, які приємно торохкотять) Стебельце туго вив'язане та туго набите синтепухом, завдаки чому тримає форму на гнеться. Довжина квітки орієнтовно 16 см.



ідея взята тут

Також вив'язала ще одне брязкальце також із кіндером всередині) Його в'язала вже бававняними нитками YarnArt Begonia, з ними приємніше працювати і іграшки виходять фактурнішими та приємнішими на дотик. Та палітра кольорів в магазинах бажає бути кращою..


ідея взята тут

І ще хотіла Вам розказати про Благодійний ярмарок "Подаруй надію" на користь діток, що перебувають під опікою фонду "Крила надії"! Він триватиме до кінця жовтня. Я виставила на продаж усі свої непродані листівки. Сподіваюсь, що вони не залишаться пилитись у мене, а принесуть комусь радість і користь хворим діткам! Приєднуйтесь і ви!!

Ваша Валентинка♥

4 коментарі: